Pepsi Max Cube, Design Scene

Home / / Pepsi Max Cube, Design Scene
Event: Pepsi Max Cube
Client: Design Scene
Venue: Southbank Centre
Date: 06/12/14

Creative Agency Design Scene were tasked to make a sensory experience for Pepsi Max’s #livefornow experiential campaign.

We constructed and produced a temporary cube structure, fully integrated with sound, lighting and specials effects. The intriguing black cube was positioned along the Southbank so that brave passersby could enter the cube and make there way through the four internal sections – each designed to stimulate a different sense.

For the full experience, check out the video.

Related Projects

See Our Work

At True, we are privileged to work with our fantastic clients behind the scenes on some of the world’s largest events.

Find out more

Latest ISO and industry accreditations:

ISO 9001: 10606-QMS-001

Contact Us

Send us an email and we'll get back to you, asap.